Valmennuksen kuvaus

Mininepsy

2-3 päivää

Meri-kouluttaa-4d

Mininepsy

Mininepsy-koulutus antaa sosiaali-, sivistys- ja hyvinvointialan ammattilaiselle perustiedot ja -taidot neurokirjosta ja autismista. Koulutuksen ytimessä on ymmärrys motivaation, stressin ja traumojen vaikutuksesta yksilön toimintakykyyn.

Neurospectrumin mininepsy-koulutus avaa oven neurokirjolaisten ymmärtämiseen, kohtaamiseen ja tukemiseen sekä oman ammatillisen osaamisen vahvistamiseen.

Missä, miten ja milloin?

2–3-päivän kurssi voidaan järjestää etä- tai lähikoulutuksena. Koulutuksen laajuus on 3–5 opintopistettä. Maks. 20 osallistujan koulutus toteutetaan intensiivisessä vuorovaikutuksessa neurokirjon ammattilaisen kanssa.

Pyydä tarjous, räätälöidään organisaatiollesi sopiva koulutus! Mininepsy-koulutuksen hinta alk. 3400 € + ALV / 20 hlön lähiryhmässä asiakkaan tiloissa.

NSCT-autism-quote_-vr_suomi

Tietoa, taitoa ja ymmärrystä

Meiltä saat tietoja, taitoja ja ymmärrystä nepsylasten, -nuorten ja -perheiden kohtaamiseen.

Valmennuksemme ytimessä ovat stressin, motivaation ja toimintakyvyn keskinäiset yhteydet ja vaikutussuhteet. Valmennuksessa yhdistyvät neurokirjon asiantuntijuus, kokemusosaaminen ja yhteisön resilienssitaidot.

Koulutus ja valmennus

Neurospectrumin asiantuntijakoulutukset ja -palvelut

Meri-kouluttaa-4d

Mininepsy-koulutus

2-3 päivää
Meri-kouluttaa-2019-2-web

Neuropsykiatrinen ydintaitovalmennus

5-30 op
mentor-speaking-to-businesswomen-about-career-duri-2021-08-26-15-45-43-utc

Työnohjaus

Räätälöity
applauding-the-best-seminar-lecturer-2022-12-13-22-56-40-utc

Asiantuntijaluennot

Räätälöity
Young woman on a session with therapist with her son with adhd

Tuetut palaverit

Räätälöity
enthusiastic-pupil-fixing-the-robot-at-science-les-2022-01-27-21-40-35-utc

Motivaatiovalmennus

Räätälöity

Neurospectrum-tiimi

Neurospectrumin asiantuntijoiden taustalla on laaja ja monialainen yhteistyöverkosto. Kouluttajamme ovat autismikuntouttajia, kuntoutuksen kehittäjiä ja neurokirjon asiantuntijoita. Monilla heistä on pitkä käytännön kokemus neurokirjon haasteista omasta lähipiiristään.

Kristiina Kantola
Kristiina Kantola
TOIMITUSJOHTAJA, KUMPPANUUDET, ASIANTUNTIJALUENNOT, TUTKIMUS JA KEHITTÄMINEN

Kristiina on toiminut yli 20 vuotta terveys- ja hyvinvointisektorin tutkijana, ja hän on Tampereen seudun autismiyhdistyksen hallituksen jäsen. Kristiina on työnohjaaja, motivaatiovalmentaja ja ydintaitovalmentaja. Hänellä on pitkä henkilökohtainen kokemus autismikirjosta omassa perhepiirissään.

Meri Lähteenoksa
Meri Lähteenoksa
KOULUTUS JA VALMENNUS, TUTKIMUS JA KEHITTÄMINEN

Meri on kasvatustieteen maisteri, erityispedagogi ja autismikirjoon erikoistunut neuropsykiatrinen valmentaja sekä RSMP-koulumotivaatiovalmentaja. Meri on yhteisöllisen elämäntavan kehittäjä, jonka intohimona on neurokirjon ihmisten elinolojen parantaminen. Meri on ydintaitovalmennusmenetelmän kehittäjä.

Ota yhteyttä!

Suunnitellaan yhdessä teidän organisaatiollenne toimiva ja ammattilaisia tukeva koulutus-, valmennus- tai palvelukokonaisuus.