Ota yhteyttä

info(a)neurospectrum.fi
040 736 7699

Neurospectrumin taustalta löytyy laaja ja monialainen yhteistyöverkosto, jonka osaaminen koostuu pitkästä käytännön työstä autismikirjon parissa. Mukana on autismikuntouttajia, kuntoutuksen kehittäjiä, kouluttajia ja tutkijoita. Monilla heistä on myös käytännön kokemusta neurokirjon problematiikasta omasta lähipiiristään. Neurospectrumin perustajajäsenet ovat Kristiina Kantola, Meri Lähteenoksa ja Petra-Hietala-Rasku.

Neurospectrum-tiimi

Kristiina Kantola

Kristiina Kantola

Toimitusjohtaja, kumppanuudet, asiantuntijaluennot, tutkimusyhteistYö

Kristiina on toiminut yli 20 vuotta terveys- ja hyvinvointisektorin tutkijana, ja hän on Tampereen seudun autismiyhdistyksen hallituksen jäsen. Kristiina on myös työnohjaaja, motivaatiovalmentaja ja ydintaitovalmentaja. Hänellä on pitkä henkilökohtainen kokemus autismikirjosta omassa perhepiirissään.

040 736 7699
kristiina.kantola(a)neurospectrum.fi

Satu Heikkinen

Satu Heikkinen

Valmennus, kouluttaminen, yksilöterapia

Satu on toimintaterapeutti (AMK), käyttäytymisanalyytikko ja psykoterapeuttikoulutettava (kogn. käyttäytymisterapia). Hänellä on yli 15 vuoden työkokemus neurokirjon asiakkaiden ja heidän lähipiirinsä kanssa työskentelystä, vaativasta laitoskuntoutuksesta sekä asiakkaiden omissa toimintaympäristöissä tapahtuvasta kuntoutuksesta ja ohjauksesta.

satu.heikkinen(a)neurospectrum.fi

Petra Hietala-Rasku

Petra Hietala-Rasku

Perheiden tuen koordinointi

Petra on Tampereen seudun autismiyhdistys TSAU ry:n puheenjohtaja, RSMP koulumotivaatiovalmentaja ja kokemusasiantuntija kahden autismikirjon lapsen äitinä. Petran vastuualeet ovat vanhemmuuden tuki, vanhempien vertaistoiminta, asiointituki sekä neuvonta.

petra.hietala-rasku(a)neurospectrum.fi

Meri Lähteenoksa

Meri Lähteenoksa

Valmennus, kouluttaminen, tutkimus ja kehittäminen

Meri Lähteenoksa on kasvatustieteen maisteri, erityispedagogi ja autismikirjoon erikoistunut neruopsykiatrinen valmentaja sekä RSMP koulumotivaatiovalmentaja. Meri on yhteisöllisen elämäntavan kehittäjä, jonka intohimona on neurokirjon ihmisten elinolojen parantaminen. Meri on Ydintaitovalmennus-menetelmän kehittäjä.

050 337 97 11
meri.lahteenoksa(a)neurospectrum.fi